קידום אתרים for Dummies

חזקו את המוניטין והמיתוג שלכם ברחבי הרשת על ידי פתיחת פרופילים מלאים ומאומתים ברשתות החברתיות המובילות, רישמו את האתר שלכם לאינדקסים איכותיים בתחומכם ונסו לפרסם תכנים באתרים גדולים או בפורטלים פופולאריים בתחומכם.

יחד עם זאת, גוגל עדיין נשען ברובו על תכנים טקסטואליים לכן גם אם האתר שלכם נשען על ויז'ואל, כדאי מאד שיהיה קצת מלל שיתמוך בזה.

על אותו משקל, עמודי תוכן דלים מורידים את איכות האתר וחשוב לתת עליהם את הדעת.

השתמשו בתיבת מחבר עם שמכם, תמונה אמיתית ופרטים רלוונטיים נוספים בכל מאמר שאתם שאתם מפרסמים.

אתם לא צריכים לנצח את גוגל, אתם צריכים לנצח את המתחרים שלכם.

בהמשך לטכניקה הקודמת נגלה לכם סוד קטן: גם שדרוג של תכנים ישנים באתר שלכם יכול לעשות שינוי גדול. כמובן שזה לא תחליף לתכנים חדשים שצריכים להעלות לאתר, אך חשבו על זה בצורה הגיונית – גוגל מעוניין להציג לגולשים תכנים טובים, רלוונטיים, בעלי ערך ומעודכנים לזמן בו הם מבצעים את החיפוש.

רמת התחרותיות – בשל התחרות הרבה כמעט בכל תחום היום, מומלץ לשים לב למתחרים שמופיעים בתוצאות הראשונות על הביטויים שאתם רוצים לקדם ולהבין כמה זמן ומשאבים תצטרכו על מנת להשתוות אליהם. אם הפער קשה מדי לסגירה, נסו לשלב כמות נכבדה של ביטויי זנב ארוך במחקר שלכם.

הרוב המוחלט של הגולשים שלכם יגיעו לאתר דרך המכשיר הסלולרי שלהם ואתם פשוט חייבים לוודא שהם נהנים מחווית שימוש ללא דופי.

על איזה ביטויים הם מתמקדים? איך בנוי האתר שלהם? כמה עמודים יש להם? כמה קישורים נכנסים? איך נראית הנוכחות שלהם ברשתות חברתיות וכו׳. ברגע שאתם מכירים את המתחרים שלכם לעומק, תוכלו להימנע מהמון רעשי רקע ולמקד את עבודת הקידום שלכם בכיוון העיקרי שגוגל אוהב בחיפוש הספציפי אליו אתם מכוונים (האלגוריתם שונה מעט עבור כל שאילתה).

קידום בגוגל הוא תחום מורכב עם עשרות עד מאות פרמטרים המשפיעים על דירוג האתר בתוצאות החיפוש, אך כאשר מדברים על הפרמטר המשמעותי ביותר (אחרי תוכן כמובן) – מדברים על קישורים נכנסים.

נכון, יש לא מעט עדויות לכך שגוגל מסתכלים על הנוכחות של המותג ברשת מעבר לאזכורים שונים באתרים אלא גם ברשתות כמו פייסבוק, טוויטר, גוגל+ – מבחינת אזכורים, מספר שיתופים ועוד.

בנוסף, click here מחקר מילים טוב צריך לקחת בחשבון את התקציב ורמת התחרות כדי לדעת לאיזה מלחמות כדאי להיכנס ולאיזה לא.

לאחר ההקדמה התיאורטית הזאת, הבא ניגש לתכלס – איך עושים קידום אורגני בגוגל.

כתבו תוכן מעולה, אינפומטיבי, חדשני ומועיל – בסופו של דבר הכל מתנקז לנקודה זו. אם תכתבו תוכן איכותי, אין סיבה שלא ‘יספקו’ עבורכם קישורים חיצוניים באופן טבעי.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *